Evelin Ilvese kohtuvaidlus jätkub jaanuaris

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Stanislav Moshkov / Bravo!

Viljandi kohtumajas eile kell 14 alanud kohtuistungil arutati Nuia Meliori 119 560 krooni suurust nõuet presidendiproua Evelin Ilvese vastu.

Maaparandusfirma nõuab Ilveselt raha Ärma tallu rajatud teede ja tiikide eest, Ilves on aga korduvalt kinnitanud, et kõigi tööde eest on pankroti äärel olevale peatöövõtjale Aus Investile juba makstud, too pole aga ilmselt alltöövõtjatele raha edasi andnud, kirjutab SL Õhtuleht.

Kuna eile pidas kohus alles eelistungi, polnud presidendiprouat kohal, tema eest seisid vandeadvokaat Madis Päts ja tolle abi Siret Siilbek, kes polnud valmis maaparandusfirma advokaadi Nikolai Kõivu kompromissiettepanekuga, kuna nende andmeil pole Ärma talu haldav ja Evelin Ilvese juhitav firma Ermamaa võlgu mitte kellelegi.

Kaks tundi kestnud istungil ei jõudnud vaidlejad kaugemale kohtunik Kalev Kuningale tõendite esitamisest ja oma seisukohtade põhjendamisest ning kokku ei suudetud leppida ka presidendiproua istungitel osalemise asjus: leiti, et põhiistungil peaks Evelin Ilvese üle kuulama, aga millal seda tehakse, ei saanudki selgeks.

Järgmine eelistung lepiti kokku 16. jaanuari hommikuks ning kui kõik läheb plaanitult, järgneb umbes nädal hiljem ka põhiistung.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles