Folgifestivali passid jõudsid varakult müüki

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäevast on müügil tänavuse Viljandi pärimusmuusika festivali passid.
Kolmapäevast on müügil tänavuse Viljandi pärimusmuusika festivali passid. Foto: LIIS SAAR/SAKALA

Kolmapäevast on müügil tänavuse Viljandi pärimusmuusika festivali passid. Neid läheb müüki rohkem kui mullu, kuid päevapiletite arvu seekord tõenäoliselt piiratakse.


Tänavu jõudsid passid müüki tunduvalt varem kui mullu. «Ühest küljest on varane müük omamoodi indikaator, et kui palju rahvast oodata on,» rääkis festivali pealik Ando Kiviberg. «Passe saab osta ainult meie koduleheküljelt ning need ongi mõeldud fännidele, kes kindlalt teavad, et nad tahavad peole tulla ja mitu päeva kohal olla. Neile on pass soodne ja mugav.»

Esialgu võib elektroonilises piletimüügis esineda väikesi tõrkeid, kuid need loodetakse kõrvaldada kolmapäeva jooksul.

Märtsi lõpuni maksab festivali pass 690 krooni ehk täpselt sama palju kui mullu pakkumise algul. «Eelmisel aastal oli meie passi käibemaks viis protsenti, tänavu on aga 18,» täpsustas Kiviberg. «Meile seega passi hind langeb, ostjale aga jääb samaks.»

1. aprillist 31. maini maksab pass 790 kroonini ning 1. juunist 22. juulini 890 krooni. Lastega peredele on müügil perepass, mida saab samuti osta ainult festivali kodulehe kaudu. Päevapiletid tulevad müüki enne suve ning neid saab osta Piletilevi müügikohtadest ja kohapeal.

Pass ja päevapilet tagavad sissepääsu välikontsertidele ja ööklubisse ning annavad soodustuse sisekontsertidel. Festivalile saavad tasuta kõik alla 12-aastased lapsed.

«Passide müük kodulehekülje kaudu on end täiesti õigustanud,» leidis Kiviberg. «Üks põhjus, miks müüd internetti kolis, oligi spekuleerimise vähendamine. Mõni inimene ostis passe hulgi kokku ning müüs hiljem tunduvalt kallimalt edasi.»

XVII Viljandi pärimusmuusika festival kestab 23.-26. juulini ning selle teema on «Soolo!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles