Vargad tegid lihatööstuse alajaama tühjaks

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairot Paks.
Mairot Paks. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Mustlas tegutsev osaühing Viiratsi Lihatööstus tegi politseile avalduse, et talle kuuluvasse alajaama on sisse murtud ja see tühjaks varastatud ning varguses kahtlustab firmajuht kaht ehitajat.


Ettevõtte omanik Mairot Paks rääkis, et osaühingu Tööstuse tänaval asuva kinnistu kõrvale ehitati hiljuti uus alajaam. «Ma ei tea, mis firma seda tegi ja kellele, aga mul on tunnistajaid, kes nägid, et uue alajaama ehitajad tungisid minu firmale kuuluvasse alajaama,» rääkis Paks.

Tunnistajale olid kaks lihatööstuse alajaama sisenenud ehitajat väitnud, et neile on antud käsk see demonteerida. Tegelikult oli alajaama trafo vasest tühjaks tehtud. Lihatööstus hindab saadud kahju 120 000 kroonile.

«Andsin asja politseisse, et teada saada, kas ehitajatele oli tõesti selline käsk antud ja kes selle andis,» lisas Paks.

Viiratsi Lihatööstusele kuuluv alajaam kellelegi elektrit ei andnud, sest selle juures asuv kinnistu seisab praegu tühjalt. Ettevõttel on kavas rajada sinna uus tootmishoone ja seetõttu on alajaama väga vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles