Kraavi lükatud auto põles veeni maha

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daewoo Tico sai tules sedavõrd kannatada, et esialgu polnud võimalik tuvastada isegi auto marki.
Daewoo Tico sai tules sedavõrd kannatada, et esialgu polnud võimalik tuvastada isegi auto marki. Foto: Hans Väre

Ööl vastu tänast pandi Viljandis Köstis paisjärve lähedal kraavis põlema Daewoo Tico. Tulest jäi puutumata vaid väikeauto ninaosa, mis oli vee ja muda sees peidus.

Häirekeskus sai teate Kösti tervisekeskuseks ehitatud, kuid tühjalt seisva hoone taga põlevast autost umbes kesköö paiku. Daewooga oli sõidetud mäest alla maja taga asuvale parkimisplatsile ja seejärel masin nina ees sügavassse kraavi aetud.

Enne päästjate saabumist oli sõiduk juba mõnda aega põleda jõudnud ja ehkki tuletõrjujad auto kustutasid, polnud sellest enam palju järel. Kogu sisustus oli ära sulanud või põlenud ning esialgu polnud võimalik tuvastada isegi auto värvi ega marki. Ka tagumine numbrimärk oli eemaldatud.

Alles siis, kui politseinike kohale kutsutud puksiir sõiduki kraavist välja sikutas ja vee varjust ilmus nähtavale selle tulest puutumata jäänud esiots, selgus, et tegemist oli tumesinise autoga.

Et esimene numbrimärk oli alles, õnnestus sündmuskohal viibinud politseinikel välijuhi abiga sõiduki registrijärgse omanikuga ühendust võtta. Too väitis, et oli auto ära müünud ega tea sellest enam midagi.

Politseinikud pidasid võimalikuks, et siledate suverehvidega auto hüljati, lükati kraavi ja pandi põlema, sest sellega ei õnnestunud enam libedast mäest üles sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles