Arvatavad mõrvarid on endiselt Saksamaal

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtlustuse kohaselt röövisid Viktor Kabanov (vasakul) ja Andrei Karanets Viljandi bussijaama parklast takso Škoda Superb ja tapsid selle juhi. Kolmapäeva õhtul oli neil ilmselt juba uut autot vaja, sest Kabanov jäi Saksamaal vahele BMW ärandamise katsel.
Kahtlustuse kohaselt röövisid Viktor Kabanov (vasakul) ja Andrei Karanets Viljandi bussijaama parklast takso Škoda Superb ja tapsid selle juhi. Kolmapäeva õhtul oli neil ilmselt juba uut autot vaja, sest Kabanov jäi Saksamaal vahele BMW ärandamise katsel. Foto: Elmo Riig / Politsei / Montaaž

Viljandi taksojuhi tapmises kahtlustatavad Viktor Kabanov ja Andrei Karanets viibivad endiselt Saksamaal ning prokuratuuril pole infot, mida Saksa võimud nendega edasi kavatsevad teha.

Mai algul teatas riigiprokuratuur, et Eesti on saatnud Saksamaale Kabanovi ja Karanetsi kohta Euroopa vahistamismääruse. Nagu ütles riigiprokurör Eve Olesk BNS-ile, on võimalik, et esmalt viiakse Saksamaal lõpule Gubenis sooritatud autovarguse katse uurimine, ja võibolla peavad kahtlusalused enne Eestisse saatmist selle kuriteo eest karistuse ära kandma.

Riigiprokuratuuri nõunik Carol Merzin ütles eile, et sellest ajast saadik pole Saksamaa plaanide kohta mingeid uudiseid tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles