Ohver pakub varaste leidmise eest vaevatasu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb välja varastatud murutraktor TimeCutter Z5020.
Selline näeb välja varastatud murutraktor TimeCutter Z5020. Foto: Internet

Ööl vastu esmaspäeva Viljandis Valuoja puiesteelt varastatud järelhaagise, murutraktori ja -niiduki omanik pakub vaevatasu sellele inimesele, kelle info aitab tabada vargad ja varastatud kraami.

Omaniku jutu järgi pidi vargus aset leidma ööl vastu esmaspäeva kesköö ja kella kolme vahel. «Öösel kella kolme ajal avastasin, et haagis on kadunud,» nentis varastatud kraami seaduslik omanik.

Pikanäpumehed võtsid Valuoja puiestee 26 maja ees seisnud halli värvi Respo haagise, millel oli murutraktor Toro TimeCutter Z5020 ning Partner muruniiduk P56-675, ning veeretasid selle esmalt poolsada meetrit kõrvale. «Vargaid pidi olema rohkem kui üks,» on omanik veendunud.

Seejärel lõhkusid nad haagise lukustatud haakepea ja viisid haagise auto järel minema. Kahju suuruseks hindas kannatanu 6775 eurot.

Kui keegi märkas ööl vastu esmaspäeva, tõenäoliselt kella 2 ja 2.30 vahel Valuoja puiestee piirkonnas kahtlast tegutsemist ja järelhaagist lükkavaid inimesi, palub omanik sellest teatada kas politseile või talle endale telefonil 553 5727.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles