Mõisakülas andsid tooni Läti noored

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Mõisakülas 17. korda Amsterdami olümpia hõbemedali ja Berliini olümpia pronksi omaniku, tõstja Arnold Luhaääre mälestusvõistlusi, millel tegid kaasa alla 17-aastased poisid ja tüdrukud.


Järva-, Pärnu- ja Viljandimaa noortele pakkusid seekord konkurentsi Läti Salduse spordikooli õpilased. Piiritaguste külaliste tugevusest annab tunnistust fakt, et Läti noorte meistrivõistlustel pälvis Salduse spordikool võistkondliku tiitli.



Võistluspäeva absoluutarvestuses läksidki kolm säravamat kohta lätlastele. Võitis Kristians Andzans Viktors Jonaitise ja Rihards Nejsi ees. Andzansi nimele kuulub ka Läti noorte kehakaalu alla 56 kg rebimise rekord 90 kilo. Selle tulemusega oli ta Euroopa noorte meistrivõistlustel kuues.



Mõisakülas olid andeka lätlase tulemused rebimises 95 kg ja tõukamises 109 kg.



Mõisaküla poistest tuli kehakaalus alla 35 kg võitjaks Kalvi Kris Randlepp kogusummaga 64 kg. Kehakaalus alla 40 kg sai kolmanda koha Filippus Magomed Õigus kogusummaga 35 kg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles