Viljandimaal on end kirja pannud 394 talgulist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikoristusaktsioon Teeme ära 2008 Pärnumaal..
Prügikoristusaktsioon Teeme ära 2008 Pärnumaal.. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Laupäevasel «Teeme ära!» talgupäeval peetakse Viljandimaal praeguste andmete järgi 50 talgut, kuhu on end osalejana kirja pannud 394 talgulist. Korraldusmeeskond kutsub kõiki huvilisi valima kodulehelt endale sobivad talgud, registreeruda saab laupäevani.


7. mail on Viljandimaal palju toredaid talguid, kuhu tuleb koos perede ning sõpradega suur hulk viljandimaalasi, kes soovivad ühiselt muuta elukeskkonna Viljandimaal paremaks.

Kogu Eestis oli esmaspäevaks plaanis 864 talgut ning «Teeme ära!» kodulehele oli end kirja pannud juba üle 7700 talgulise. Laupäevaks oodatakse appi veel ligi 27 000 talgulist.

«Teeme ära!» korraldusmeeskond annab teada, et hulk ettevõteid ja organisatsioone pakub sel laupäeval tuge ühiste tegemiste õnnestumiseks. Näiteks makstakse töötutele sõidutoetust, võetakse vastu vanametalli või kasutatud autorehve ning tehakse soodustusi talgusupi, tööriistade ja muu vajaliku soetamiseks. Vaata pakkumisi siit: http://teemeara.ee/partnerid/pakkumised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles