Järvejooksu võitis Taivo Püi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

82. suurjooksu ümber Viljandi järve võitis Taivo Püi Sergei Tšerepannikovi ja Keio Kitse ees, kiireim naine oli rajal venelanna Maria Babitš.
 


Esimest korda Viljandi järvejooksu võitnud klubi sportkeskus.ee liige Taivo Püi lõpetas ajaga 37.02, Sergei Tšerepannikov oli finišis 11 sekundit hiljem ning parima Viljandimaa mehena pronksi teeninud Keio Kits kaotas võitjale 13 sekundit.

Neljas oli seekord Aleksei Sokolov (aeg 37.23) Venemaalt, talle järgnesid kaks Tartu Ülikooli spordiklubi liiget Aleksei Markov (37.31) ja Viljar Vallimäe (37.35).

Parima naisena naasis rajalt üldarvestuse 64. koha ja ajaga 43.06 venelanna Maria Babitš. Teise naisena tuli finišisse võitja kaasmaalane Natalja Sokolova (43.22) ning kolmandana Sillamäe Kalevi jooksja Julija Bulina (44.17).

Viljandimaa nobedaim naine Anneli Vaher lõpetas tulemusega 46.56 ning oli sellega naistest üheksas ning üldarvestuses 177.

Jooksu esialgsete tulemustega saab tutvuda siin.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles