Tartu tee ots jäi asfaldita

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetöö tõttu on liiklus Tartu suunal pikka aega häiritud, kuid üle kümne minuti pikkust ajakulu ei tohiks remont lisaks tuua ka siis, kui kogu Kalmetuni ulatuv teelõik on üles freesitud. Tee peaks valmima järgmise aasta sügiseks.
Teetöö tõttu on liiklus Tartu suunal pikka aega häiritud, kuid üle kümne minuti pikkust ajakulu ei tohiks remont lisaks tuua ka siis, kui kogu Kalmetuni ulatuv teelõik on üles freesitud. Tee peaks valmima järgmise aasta sügiseks. Foto: Elmo Riig

Viljandist Tartu poole sõitjad peavad sel suvel arvestama väikese viivitusega, sest Kalmetuni ulatuv teelõik on remondis ja liiklus sellel häiritud.

Eile lõuna ajal olid tee-ehitusfirma TREF töölised ametis Tartu mäe peal asfaldi freesimisega. Üks sõidusuund oli üles võetud Viiratsi alevi uue kvartali lõpuni ja väike jupp oli asfaldita jäänud ka Mustlasse viival teel. Kahe maantee ühinemiskoht muutub peagi täielikult, sest sinna tuleb ringristmik, mida viimastel aastatel meie teedel üha enam näeb.

Et töö käib elava liiklusega magistraalil, puudutab see paljusid autojuhte. Eilegi pidi hulk sõidukeid liiklusreguleerijate korraldusi järgides ootama ja siis ühes kolonnis remonditavast kohast läbi sõitma.

Märkimisväärseid ummikuid see siiski ei tekitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles