«Et lapsed ikka loeks!»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kultuurimajas leiab homme aset lastekaitse liidu korraldatav rahvusvaheline lugemiskonverents «Et lapsed ikka loeks!».


Lugemiskonverentsi eesmärk on selgitada lugemise tähtsust ning uurida võimalusi, kuidas kasvatada motiveeritud lugejat uute ja vanade meediate koosluses.

Esinejad Soomest ja Rootsist jagavad praktilisi kogemusi, kuidas muuta lugemine lastele põnevamaks. Kohal on populaarsete noorteraamatute autor Lena Lilleste.

Konverents algab kell 11, kui Kätlin Vainola annab ülevaate projektist «Loeme koos».

Lisaks esinejatele saab näha Eesti lastekirjanduse keskuse slaidikava, tutvuda lugemisühingu materjalidega, astuda ühingu liikmeks ning osta kirjastuselt ILO Lena Lilleste raamatuid.

Esitletakse lastekaitse liidu 20. aastapäevaks ilmuvat raamatut «Laps eesti lastekirjanduses: illustratsioonid», mida on saada tutvumishinnaga.

Konverentsile on oodatud nii üliõpilased kui need, kes juba tegelevad laste ja lugemisega koolis, lasteaias ning raamatukogus. Üritus on tasuline ja sellel osalemiseks tuleb varem registreeruda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles