Suusatajatel on tihe nädal

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel nädalal peetakse Holstre-Polli tervisekeskuse radadel kolm murdmaasuusatamise võistlust: kolmapäevaljagatakse seal tänavuse hooaja teised maakonna meistrimedalid, neljapäeval võtavad üksteiselt mõõtu koolinoored ning pühapäeval leiavad omaniku Saho karikad.

Viljandimaa suusatamise meistrivõistlustel selguvad võitjad vabatehnikas. Ühisstardiga sõitudes läheb rajale mitu võistlusklassi, alates 14-aastastest veteranideni. Distantsi pikkus on osalejate vanusest lähtudes kaks kuni kümme kilomeetrit.

Võistluspäev algab kell 16 noorte stardiga.

Neljapäeval kell 11 algavad Holstre-Polli tervisekeskuses Viljandimaa koolide suusatamise karikavõistlused. Seal teevad kaasa õpilased, kelle eluaastad jäävad 12 ja 20 vahele. Vanusest sõltuvalt tuleb neil läbida kahe kuni kümne kilomeetri pikkune distants. «Sõidetakse vabas tehnikas, ent sisse on lõigatud ka klassikaline suusajälg,» teatas Holstre-Polli rajameister Tiit Tammemäe.

Pühapäeval peetakse sealsamas 12. Saho karikavõistlused. Kavas on lühikesed ühisstardiga klassikatehnika distantsid ja arvestust peetakse kümneaastastest veteranideni.

Maakonna Saho võistlustele ootavad korraldajad osalejate eelregistreerumist. Maakonna meistrivõistlustele saab end kirja panna e-postiaadressil info@holstrepolli.ee või telefonil 436 7829 veel täna, pühapäevasele mõõduvõtule samadel kontaktidel 5. märtsini.

Peakohtunik Tiit Tammemäe andis teada, et võistlusnumbrid loositakse tund enne esimest starti ning hiljem stardiprotokollis muudatusi ei tehta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles