Uisumaratoni korraldajad kutsuvad appi

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtuks suutsid rattaklubi liikmed uisuraja käsitsi lumest tühjaks visata. Paraku on tänane sadu toonud suure hulga tööd juurde.
Eile õhtuks suutsid rattaklubi liikmed uisuraja käsitsi lumest tühjaks visata. Paraku on tänane sadu toonud suure hulga tööd juurde. Foto: Elmo Riig

Mulgi uisumaratoni korraldajad kutsuvad Viljandi järvele appi kõiki vabatahtlikke, kes aitaksid järvele rajatud uisuringilt järjest lisanduvat lund ära lükata.

«Valget aega on veel mõni tund ja seepärast oleks iga abikäsi oodatud,» sõnas maratoni korraldava Viljandi rattaklubi president Loit Kivistik. Kella ühe ajal oli järvel lund lükkamas kümmekond rattaklubi liiget.

Raja olukord on Kivistiku sõnul selline, et maratoni ärajäämist pole praegu vaja karta. Samas tunnistas ta, et homse stardi eel tuleb ilma tõttu veel palju tööd teha.

Uisurajale pääseb Viljandi rannast ning appitõttajad saavad vajadusel auto jätta kunstmurustaadioni kõrvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles