Heimtali mõisa remontimiseks tegi pakkumise kaks firmat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sügisel Heimtali mõisas tegutseva Raudna kooli remondi pooleli jätnud ehitusfirma asemele uut ehitajat otsinud Pärsti vallale tegi õigeks ajaks pakkumise kaks ettevõtet.

Pärsti ehitusspetsialist Merike Kahk ütles BNS-ile, et odavaima pakkumise esitas aktsiaselts Nordecon, kes lubab mõisa valmis teha 950 976 euro eest. Eviko küsib sama töö eest 1,09 miljonit eurot.

Hanke võitja peab lõpetama Raudna põhikooli hoonete ja rajatiste, eelkõige mõisa peahoone projekteerimis-, ehitus- ja remonditööd.

Mõisa renoveerimist alustanud ehitusfirma Remet jõudis tööga poole peale, kuid sattus siis Pärsti vallajuhtidega konflikti. Vastuolu tekkis ehituse rahastamise pärast ning vallajuhid keeldusid töid lõpetamast vastastikusel kokkuleppel. Vallavanem Erich Palm ei välistanud võimalust, et firma ja valla vaidlus jõuab kohtusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles