ETV teeb aida aastavahetuspeolt otselülitusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV logo
ETV logo Foto: Internet

ETV teeb eeloleval aastavahetusel mitu otselülitust Viljandi pärimusmuusika aita, kus peetakse pidu ansambli Untsakad muusika saatel.


Eesti pärimusmuusika keskuse avalike suhete juht Rannar Raba ütles, et suurt aastavahetuspidu peetakse aidas teist korda. Eelmisel uusaastaööl tantsitas enam kui 300 peolist ansambel Apelsin. «Need, kes tookord kohal olid, võivad kinnitada, et välja kukkus tore pidu, kus jagus tantsulusti varajaste hommikutundideni. Tahame seda koos Untsakatega korrata,» rääkis ta.

Märkimaks euroalaga liitumist ja kultuuripealinna tiitli saabumist Tallinna, läheb suur osa ETV aastavahetusprogrammist eetrisse Estonia teatri juures peetavalt rahvapeolt. Aastavahetusmeeleolu püütakse veel mitmes Eesti paigas, sealhulgas Viljandis. Pärimusmuusika aidast teeb reportaaže ja intervjuusid rahvusringhäälingu Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk.

Aida uksed on 31. detsembril peoks valla kella 21-st ning ansambel alustab suures saalis kell 22. Õhtut juhib näitleja Aarne Soro ning külalised saavad muu hulgas osa üllatusest, õnnevalamisest ja õnneloosist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles