Ohver jõudis varastele jälile

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel kell 3.35 teatati politseile, et Mõisakülas Pärnu tänaval on sees käidud lukustamata sõiduautos Ford Sierra ja üritatud varastada automagnetofoni.

Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul märkas omanik vargusekatset, sest hoovi pargitud sõidukis hakkas makk mängima. Veidi hiljem nägi ta, et keegi jooksis auto juurest minema. Omanik hakkas autoga mööda Mõisaküla ringi sõitma ning avastas Õnne tänava garaažide juures Läti registreerimisnumbritega kahtlase sõiduauto BMW.

Sündmuskohale saabunud politsei avastas BMW salongist kaks ja pagasiruumist kolm sõidukiratast. Asja edasi uurides leiti sõiduauto Mercedes, millelt oli varastatud neli rehvi koos velgedega, ja sõiduauto BMW, millelt oli varastatud üks rehv koos veljega. Selgus ka, et sõiduautost Volkswagen Passat oli varastatud kanister koos kolme liitri bensiiniga.

Juhtumi üksikasjade väljaselgitamine jätkub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles