Tapmises kahtlustatakse kolme meest

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval ühise joomingu käigus Viljandis Uuel tänaval tapetud 44-aastase mehe mõrvas kahtlustatakse kolme meest, kellest kaks on vahi alla võetud.

Tapetud mehe vägivallatunnustega surnukeha leiti ühest Uuel tänaval asuvast korterist esmaspäeva pärastlõunal ning sündmuskohal tabati ka kaks purjus meest.

Ringkonnaprokuröri Marja-Liina Talimaa sõnul tunnistasid mõlemad mehed kohe oma süü üles ning kohus andis loa 29-aastane Andrus ja 29-aastane Meinhard vahistada.

Kolmas mees, kellele tapmiskahtlustus esitati, on 43-aastane Toomas. Tema peeti kinni päev hiljem ja kuulati üle. Ehkki mehele esitati tapmiskahtlustus, ei pea prokuratuur tema vahistamist vajalikuks.

Esialgsetel andmetel tekkis meeste vahel joomingu käigus tüli, mille tagajärjel peksti samas korteris elav mees surnuks. Lõuna prefektuur alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles