Oskar pidi kiirusele alla vanduma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi võitis karikavõistluste mängus Tallinna Oskari.
Viljandi võitis karikavõistluste mängus Tallinna Oskari. Foto: Roger Ote

Kolmapäeval Viljandi spordihoones Eesti käsipalli karikavõistlustel oma esimese mängu pidanud Viljandi HC alistas 30:21 Tallinna Oskari. Kordusmäng peetakse tuleval kolmapäeval pealinnas.


Traditsiooniliselt selgub karikavõistlustel parem kahe mängu kokkuvõttes.

Nagu on kirjas Viljandi klubi kodulehel, ei kulgenud kohtumine võõrustajatel kuigi ladusalt.

Viljandi meeskonna juhendaja Lembit Nelke sõnul suutis suurte kogemustega, endistest rahvus- ja noortekoondise liikmetest ning enamjaolt veteraniealistest palluritest koosnev Oskar meie meeskonnale peale suruda endale sobiva mängutaktika.

Et mängutempo tapmiseks oskuslikult iga võimalust kasutanud Oskarit alistada, tegid viljandlased panuse ennekõike kiiruslikule vastupidavusele. «Ilus see mäng polnud,» võttis Viljandi HC juhendaja karikaturniiri avakohtumise kokku.

Meistrivõistlustel esiliigas kaasategeva Oskari vastu oli kolmapäeval viljandlaste suurim väravakütt Marko Koks. Kristo Voika kontole märgiti kuus, Ott Variku ja Kristjan Kooviti arvele jäi viis tabamust.

Eesti karikavõistluste kolmanda ringi paari Tallinna Oskar ja Viljandi HC võitja saab poolfinaalis vastaseks SK Tapa ja Põlva Serviti seeria võitja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles