Etnokulbid jagatud. Kõige rohkem saab leili visata Jalmar Vabarna

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõikuspeol lõikas suurimat saaki Jalmar Vabarna, kuuludes erinevatesse kollektiividesse ja saades veel ka parima muusiku auhinna.
Lõikuspeol lõikas suurimat saaki Jalmar Vabarna, kuuludes erinevatesse kollektiividesse ja saades veel ka parima muusiku auhinna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõikuspeol jagati välja tänavused Etnokulbid. Eri koosseisudega laval autasusid vastu võtmas käinud Jalmar Vabarna ütles, et kasutab neid kulpe väga praktilisel eesmärgil, leili viskamiseks. Seekord õnnestus tal neid korjata koguni viies kategoorias.

Vähestel õnnestub olla ühteaegu parim muusik ja kuuluda parimasse kollektiivi, saada autasu parima heliplaadi ja parima muusikapala eest ning kuuluda veel ka parima uusfolgi artisti kategoorias võitnud koosseisu. Seda kõike suutis aga pärimusmuusik Jalmar Vabarna.

Tänavuse Etnokulbi hääletuse võitjad

Parim heliplaat: Trad.Attac!-i „AH“

Parim DJ: DJ Harl:Etno

Parim muusikapala: Trad.Attack!-i „Jaan´kene“

Raadio 2 erikulp: Meisterjaan

Aasta uustulnuk: Lõõtsavägilased

Eesti pärimusmuusika keskuse erikulp: Eesti Rahvaluule Arhiiv.

Parim uusfolgi artist: Curly Strings

Parim muusik: Jalmar Vabarna

Parim kollektiiv: Trad.Attack!

Eelmisel aastal jagati Etnokulpe samuti pärimusmuusika lõikuspeol ja siis sai viiest rahvahääletusel valitud kulbist neli endale ansambel Trad.Attack!. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles