Mis on Sakala Pluss?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aadressil pluss.sakala.ajaleht.ee asuvas "Sakala" internetikeskkonnas Sakala Pluss saab tellija juurdepääsu kõigile paberlehe artiklitele.

Sakala Plussis ilmuvad kõik lood, mis sama päeva paberleheski, ja kõiki neid saab lugeda täismahus juba varahommikul. Sakala Pluss sobib neile, kes elavad väljaspool Eestit, kellele mingil põhjusel ei sobi ajalehe tellimine postkasti või kes tahavad lugeda artikleid varem, kui ajaleht postkasti jõuab.

Sakala Plussi keskkonnas saab lugeda Sakala paberlehe lugusid sõltumata ajast ja asukohast. Nii on võimalik olla Viljandimaa uudistega kursis ka välismaal või puhkusel viibides.

Varasemad lehed on Sakala Plussis arhiveeritud alates 5. oktoobrist 2010. Lugejat huvitava päeva lehega tutvumiseks piisab vajutusest konkreetsele kuupäevale sealsamas asuvas kalendris.

Kuidas saab Sakala Plussi lugeda?

Kõik Sakala tellijad saavad Sakala Plussi tasuta lugeda niikaua, kuni kehtib paberväljaande tellimus.

Sakala Plussi veebiaadress on http://pluss.sakala.ajaleht.ee. Esimest korda sinna sisenedes tuleb kõigepealt end kasutajaks registreerida, vajutades lingile «Olen Sakala paberlehe tellija».

Nüüd tuleb sisestada vajalikud andmed ja täita kõik tärniga märgistatud lahtrid, sealjuures tuleb kindlasti kirjutada oma meiliaadress.

Meiliaadress on oluline sellepärast, et see jääb teie kasutajatunnuseks ja sellele saadetakse registreerimise kinnitus koos vajaliku salasõnaga.

Kui andmed on korrektselt sisestatud ja need kattuvad paberlehe tellimuse andmetega, saadetakse teie meilile registreerimise kinnitus ja salasõna.

Registreerimise lõplikuks kinnitamiseks on vaja klikata meilis sisalduvale lingile.

Kes ei ole paberlehe tellija, kuid soovib ikkagi Sakala Plussi lugejaks saada, peab hakkama tellijaks. Näiteks ühe kuu jooksul Sakala Plussi lugemiseks tuleb loovutada 6.95 eurot. Selleks tuleb minna Sakala Plussi veebilehele, vajutada lingile «Ei ole Sakala paberlehe tellija» ning järgida edasisi juhiseid.

Kui satute registreerimisel hätta ja muude küsimuste korral helistage telefonil 433 0062. Needki numbrid leiate Sakala Plussi registreerimislehelt.

Salasõna tuleks välja vahetada

Et teile saadetav salasõna kujutab endast keerulist numbrite ja tähtede kombinatsiooni, mida on raske meelde jätta, on soovitav oma salasõna uue vastu vahetada. Salasõna saab muuta, kui olete end Sakala Plussi keskkonda sisse loginud. Üleval paremas nurgas on link «Minu konto», millele klikates avanevad teie kui tellija andmed. Seal sisestage parooli kasti oma uus salasõna ja salvestage see.

Copy
Tagasi üles