Rallit juhib Georg Gross

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel alanud Olerex Mulgi ralli avapäeva järel juhib Georg Gross.


Ford Focus WRC autol sõitev Georg Gross koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga võitsid mõlemad reedel sõidetud kiiruskatsed ja juhivad võistlust 33,2 sekundiga N-rühma liidri Egon Kauri ees.

Kahe kiiruskatse järel hoiab üldarvestuse kolmandat ja N-rühma teist kohta Raul Jeets vaid poolesekundise kaotusega Kaurile. N-rühma kolmandana alustab teist päeva meistrivõistluste liider Margus Remmak.

Mootorikke tõttu olid pärast avakatset sunnitud ralli pooleli jätma Ott Tänak. Samal põhjusel lõppes võistlus ka Ford Focus WRC autoga startinud soomlasele Jukka Hiltunenile.

Ralli liidri Georg Grossi sõnul sujus tema sõit kahel kavas olnud kiiruskatsel kenasti. «Kuigi minu peamine konkurent Hiltunen katkestas, olen kindel et pinget jätkub teisekski võistluspäevaks,» lausus Georg Gross.

Ralli esimesel kiiruskatsel teist tulemust näidanud Ott Tänaku sõnul kostus masina mootorist veidrat kolinat juba katse lõpuosas. «Ülesõidul lendas keps läbi ploki,» lausus ta. Mehe sõnul on temale tänavune Mulgi ralli lõppenud.

Margus Remmak kõneles, et võttis avapäeva varuga. Tema suurim konkurent Egon Kaur hindas aga oma sõitu kehvapoolseks. «Käperdasin mitmes mahapöördes ning kaotasin hulga sekundeid,» möönis ta.

Laupeäval on «Olerex Mulgi rallil» kavas seitse kiiruskatset. Esimene neist algab kell 9.03 ja esimene auto jõuab finišisse Viljandi keskväljakul kell 18.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles