Eesti haridustöötajate liit kutsub õpetaja mälestuseks küünlaid süütama

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitulistamine. Õpetaja Ene Sarapi mälestuseks heisati leinalipud, koolides ja avalikes asutustes aga olid üles seatud musta lindiga küünlad ning fotod hukkunud õpetajast. Pildil mälestuslaud Paalalinna koolis.

ELMO RIIG/SAKALA
Koolitulistamine. Õpetaja Ene Sarapi mälestuseks heisati leinalipud, koolides ja avalikes asutustes aga olid üles seatud musta lindiga küünlad ning fotod hukkunud õpetajast. Pildil mälestuslaud Paalalinna koolis. ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti haridustöötajate liit jagab kõigi Eesti õpetajate leina ja muret seoses hinnatud kolleegi Ene Sarapi tapmisega klassis.

Liit kutsub üles kõiki õpetajaid, kõiki Eestimaa inimesi, süütama täna, 1. novembril, küünla hukkunud õpetaja mälestuseks ning mõtlema enda ümber olevatele inimestele. «Lubagem, et oleme veelgi hoolivamad, märkame senisest enam enda ümber neid, kes vajavad meie abi, toetust, nõu ja ärakuulamist, kuid ei oska meilt seda küsida,» oli kirjas üleskutses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles