Lastekaitsepäev tuleb Paistus lustiga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30. mail avab Paistu vald kaks mänguväljakut.
30. mail avab Paistu vald kaks mänguväljakut. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

30. mail avab Paistu vald kaks mänguväljakut, mis kokku läksid maksma ligikaudu 750 000 krooni.


Sultsi kooli parki rajatud väikelaste mänguväljak on päris uus ning esimene nii mitme atraktsiooniga vaba aja veetmise paik vallas.

Vallavanem Ene Saar ütles, et ehkki väljakut hakkavad kasutama peamiselt Paistu lasteaia lapsed, kes peagi Sultsi kolivad, on tegu avalikuks kasutamiseks mõeldud puhkealaga, kuhu on oodatud kõik heaperemeheliku suhtumisega inimesed.

«Kooli juurde sai 2004. aastal rajatud grillimisplats ja koos koolihoone võimlaga on seal nüüd terve puhke- ja spordikompleks,» rääkis vallavanem.

Sultsi koolipargi mänguväljak läks maksma 385 000 krooni, millest suurem osa saadi Mulgi arenduskoja Lea­der-programmi kaudu. Mänguväljaku rajas osaühing Tipitipitap, kes reedel tööd lõpetas.

Teine mänguväljak on loodud Kondi pereseltsi eestvõtmisel ja saanud teoks külade arendamise programmi toel. See puhkeplats läks maksma 363 435 krooni, valla eelarvest tuli 37 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles