Päästjad said suure rehvipõlengu kontrolli alla

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janica Sepp

Viljandis Leola tänava ääres põlesid kolmapäeva õhtul suure leegiga vanad rehvid ning osa linnast mattus musta suitsu. Põleng saadi kontrolli alla kella 23 ajal.

Rehvid süttisid Leola tänaval Premiumi tankla vahetus läheduses, kus asub üks rehvitöökoda. Sündmuskohal oleva “Sakala” reporteri sõnul paisus leek sama kõrgeks kui kõrvalasuv angaar ning päästjatel oli tükk tegemist, et tulekahju kontrolli alla saada. Õnnetuskohal on lisaks päästjatele ka politsei ja kiirabi. Samuti oli kohal suur hulk uudistajaid.

Politsei ajas suurt põlengut vaatama tõtanud inimesi sündmuskohalt eemale, sest nad segasid päästjate tööd. Rahvast tuli aga Leola tänava lõpus olevat tulekahju vaatama pidevalt juurde.

Rehvipõlengust tõusis linna kohale paksu musta suitsu, mis võis olla ohtlik eeskätt astmahaigetele. Et suits kandus Leola tänavalt Paalalinna poole ja eeskätt Vikerkaare ning Kauge tänavale, soovitas päästeteenistus selles elurajoonis majadel aknad sulgeda.

Pärast seda, kui päästjad rehve kustutama asusid, jäi linna veevärk kuivaks. Viljandi Veevärgi infotelefonilt anti teada, et päästjad kasutasid kustutustöödel korraga nii palju vett, et see tõmbas linna torustiku kuivaks. Vee-ettevõttest lubati, et veepumpade võimsust suurendada ning hilistel õhtutundidel jõudsid vesi taas elanikeni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles