Järvejooksu võitis Pavel Loskutov

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

81. suurjooksul ümber Viljandi järve oli 36 minuti ja 16 sekundiga esimesena finišis Pavel Loskutov.


11. korda 1. mail peetava jooksuvõistluse võitnud valgalane edestas 56 sekundiga Vjatšelav Košelevi, ajaga 37.21 jõudis kolmandana linnastaadionile Taivo Püi.

Esikolmikule järgnesid kaks Viljandimaa meest. Neljandana lõpetas ajaga 37.58 Keio Kits ning temast 21 sekundit hiljem oli viiendana finišis Lauri Soolo.

Järvejooksu parim naine oli tallinlanna Evelin Kärner. Üldarvestuses 123. lõpetajana oli tema aeg 45.33. Kärnerist seitse kohta tagapool ja kuus sekundit hiljem oli teise naisena finišis lätlanna Ilona Marhele. Naiste esikolmikusse mahtus veel Olga Andrejeva, kelle tulemuseks märgiti 46.40.

Parima Viljandimaa naisjooksja tunnustuse võttis vastu Anneli Vaher, tema oli ajaga 47.31 õrnemaa soo esindajatest kuues lõpetanu.

Võistkondlikult osutus seekord parimaks Sportkeskus.ee esindus, järgnesid Tartu ülikooli akadeemile spordiklubi ja Viljandi vastupidavusalade klubi Staier.

Viljandi järvejooksul oli tänavu registreerunuid 2961 ja lõpetanuid 2728. Korraldajate sõnul jättis rajale tulemata ligemale 170 end kirja pannud inimest.

Kepikõnnil osalenuid oli pool tuhat ning lastejooksul kaasa löönuid veidi üle 400.

Jooksu tulemustega saab tutvuda siin.

Kepikõnnil osalenute nimistu leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles