Korvpalliturniiril algab finaalseeria

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistluste esimest ja kolmandat kohta otsustavaid kohtumisi, milles võitja selgub kahe mängu kokkuvõttes.


Pronksiheitluses astuvad mõlemal päeval kell 13 väljakule Anttila ja Mõisaküla. Võistkondade AP Mets ja Hansa Ilutulestikud finaalmängud algavad nii laupäeval kui pühapäeval kell 14.30.

Maakonna korvpalli meistrivõistlustel play-off'idele järgenud nelja tugevama turniirilt finaali jõudnud AP Metsa ja Hansa Ilutulestike omavaheline kohtumine 10. aprillil andis 103:72 võidu seni turniiril ainsana kaotuseta püsivale AP Metsale.

Pronksiheitluseks väljakule astuvad Anttila ja Mõisaküla on tänavusel turniiril varem kohtunud kahel korral: märtsis peetud alagrupimängus oli Anttila võidukas 91:71 ning kahe nädala eest aset leidnud nelja tugevama grupis oli tema võidutulemus 83:65.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles