Holstre-Polli kutsub kõiki spordi­päevale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval laupäeval korraldab Holstre-Polli tervisekeskus südamenädala puhul perespordipäeva, mille kestel saavad huvilised värskes õhus liikuda, loodust nautida ning uut puhkekompleksi uudistada.


24. aprillil Holstre-Polli puhke- ja spordikeskuses aset leidev perespordipäev juhindub mõttest, et loodus annab tervise ja rõõmsa meele.

Keskuse juhataja Riho Männiku selgitusel on laupäevane perespordipäev mõeldud kõigile Viljandimaa inimestele, kes soovivad tervislikult liikuda ja uuenenud sportimiskohta uurida. «Soovime inimestele näidata, et Holstre-Pollis ei saa tegelda ainult suusatamisega, vaid ka mitmesuguste teiste spordialadega,» lausus ta.

Perespordipäev algab kell 8 rahulike matkadega Polli mägedesse, kus harrastusornitoloog Riho Männiku juhendamisel saab linde vaadelda ja neid laulu järgi tundma õppida. Piisava huviliste hulga korral tehakse metsas kaks poolteise tunni pikkust jalutuskäiku.

Puhkekeskuse vaatetornist saavad soovijad vaatetoruga uurida Viljandi hoonete siluette ning selge taeva korral näha isegi Sürgavere radarijaama.

Suurem pereüritus algab kell 11. Lapsed saavad siis lustida puhkekeskusesse üles pandud tiigrirajal ning liumäel, täiskasvanud aga teha rulluisu- ja suusarajal tõsisemat sporti.

Kella 13.30—14.30 on rajad kepikõnni harrastajate päralt, kusjuures algajatele on ka juhendaja.

Keskpäeval kuulutatakse Holstre-Pollis välja orienteerumismatk, milles osalejatel tuleb kaardi abil Polli mägedes kontrollpunkte leida. Neist saadud märgete abil võivad matkajad hiljem korraldajailt lunastada tervislikke puu- ja köögivilju.

Kella 12—14 on huvilistel võimalik ammulaskja Merike Kahki juhendamisel kätt proovida vibupüssi laskmises. Riho Männik avaldas lootust, et kuivem plats leitakse ka niinimetatud sumomaadlejatele.

Soovijad saavad pere­spordipäeval tegelda veel teistegi meelepäraste aladega: joosta, sõita jalgrattaga või teha midagi muud. Lausvihma kohal asendatakse paljud plaani võetud alad lauamängudega.

Kõik kõnealused tegevused on huvilistele tasuta. Osalejad saavad aga osta loosikupongi, millega on võimalik võita puhkekeskuses pakutavaid teenuseid või tervislikke maiusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles