Reisifirmat tabas maksejõuetus

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Digistar Group tegevjuht
Linda Ilmjärv
Osaühingu Digistar Group tegevjuht Linda Ilmjärv Foto: Elmo Riig / Sakala

Vähem kui aasta tegutseda jõudnud ja veel nädalavahetusel turismimessil osalenud Viljandi reisifirma teatas, et on sattunud rahalisse ummikseisu ning tekkinud probleeme asub lahendama tarbijakaitseamet.


Ärinime all Reisima.net töötanud osaühing Digistar Group riputas eile oma koduleheküljele teate, et firma on maksejõuetu ega suuda täita tarbijate ees valmisreiside korraldamise kohustusi.



Küsimustega juba broneeritud ja väljastatud reiside kohta palub firma saata endale e-kirja, rahaliste pretensioonide lahendamisega tegeleb aga tarbijakaitseamet.



Digistar Groupi telefon oli eile välja lülitatud ning tegevjuhi Linda Ilmjärve telefon oli suunatud kõneposti. Sinna jäetud palvele lehetoimetusega ühendust võtta ja samasisulisele e-kirjale Ilmjärv eile ei reageerinud. Nõnda jäi selgusetuks, mis on maksejõuetuse põhjused ja kas järgneb pankrot.



Tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna peaspetsialist Kadri Kauksi ütles, et tarbijakaitseametisse oli firma pöördunud oma initsiatiivil.


Copy

Märksõnad

Tagasi üles