Selgusid Võrtsjärve kampaania võitjad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järveveere puhkekeskus.
Järveveere puhkekeskus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrtsjärve sihtasutuse korraldatud tunnustamiskampaania «Võrtsjärv on võrratu» auhinna said Veldemani puhkemaja Kolga-Jaani vallas Vaiblas, Järveveere puhkekeskus Viiratsi vallas Valma külas, Waide motelli Tartumaal Rõngu vallas ning mittetulundusühing Kaleselts.


Sihtasutuse turismikorraldaja Maret Kallejärv ütles, et välja pakuti kümmekond ettevõtet ja organisatsiooni. Parima tiitli said need, kel oli oma panus kõige mõjuvamalt ette näidata.

Veldemani puhkemaja leidis tunnustust kui kõige rohkem puhkemajandusse investeerinud ettevõte, külaliikumise arendaja Vaiblas ja spordiürituste korraldaja.

Järveveeret peeti tänavuseks üllatusinvesteerijaks Võrtsjärve ääres. Seal ehitatakse maju looduslikest materjalidest, on avatud suurepärane vaade järvele ja ehitatud korralik sadam turistidele.

Kaleselts sai kiita paadiehituse traditsiooni taastamise eest, samuti on selle liikmed koolitanud noori paadiehitajaid ja sõidutavad juba mitmendat aastat soovijaid purjekaga Võrtsjärvega tutvuma.

Waida motell on kümme aastat aidanud korraldada Võrtsjärve rattamatka ning turismi arendades teeb aktiivset koostööd teiste ettevõtetega.

Tunnustamiskampaania eesmärk on innustada Võrtsjärve ümbruse ettevõtjaid kaasa aitama turismipiirkonna, sealhulgas oma ettevõtte maine ja konkurentsivõime kasvule.

Parimad said CD sümboolse Võrtsjärve saagaga ning järgmisel hooajal saavad nad lisaks autasuna valida kas kalesõidu või Võrtsjärve külastuskeskuse ruumide kasutamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles