Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskuses kõlasid julged unistused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reede pärastlõunal rääkisid Holstre-Polli tervisekeskusega seotud inimesed peamaja avamisele tulnutele oma suurtest plaanidest, mis esialgu on veel unistuste tasemel. Nimelt tahetakse sealsetes mägedes näha aasta läbi avatud suusahalli.


Enne seda võisid avamisele kogunevad külalised, kelle seas oli palju tuntud riigi- ja omavalitsustegelasi, kuulata lustakaid pillilugusid Ants ja Märt Tombi ning Ermas Heina esituses.

Keskuse avamise tähistamiseks lõigati läbi lint ning seejärel eemaldas Urve Bergmann fuajees riide pannoolt, millel on tema igavikuteele läinud abikaasa Heino Bergmanni portree. Just see kuulus spordimees leidis omal ajal Holstre-Pollist üles kaunid mäed ja pani suusatamiskeskusele aluse.

«Mälestus sinust heliseb nendes mägedes,» lausus Urve Bergmann ülejäänud pere nimel küünalt süüdates.

Juhatajal Riho Männikul läks kaua aega, et anda kätte aukirjad ja meened inimestele, kes ühel või teisel kombel on keskuse valmimisele kaasa aidanud.

Pühapäeval kella 11-st on kõik huvilised oodatud Holstre-Polli kompleksi lahtiste uste päevale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles