Kestab Võrtsjärve tunnustamise kampaania

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärve külastuskeskus Rannu-Jõesuus.
Võrtsjärve külastuskeskus Rannu-Jõesuus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrtsjärve sihtasutus algatas tunnustamiskampaania «Võrtsjärv on võrratu», millega tahetakse motiveerida järve ääres tegutsevaid ettevõtjaid ning tutvustada piirkonna puhkamisvõimalusi.


Kampaanias osalevate ettevõtete hindamisel pööratakse tähelepanu nende panusele Võrtsjärve piirkonnale omase elulaadi väärtustamisel ja propageerimisel ning koostööle teiste ettevõtjate ja omavalitsustega.

Kandidaate saab esitada 20. novembrini Võrtsjärve külastuskeskuses Rannu-Jõesuus või saates meili aadressil maret@vortsjarv.ee.

Kampaanias on oodatud osalema piirkonna majutusasutused ja toitlustusettevõtted, reisiteenuseid pakkuvad firmad, aktiivse puhkuse pakkujad, kultuuri ja ajalugu propageerivad ettevõtjad, ürituste korraldajad ja ettevõtted, kes pakuvad suveniire, käsitööd, kunsti, põllu- ja aiasaadusi ning muid kohalikul toodangul põhinevaid tooteid.

Tegutsemiskohaks peavad olema Tarvastu, Viiratsi, Kolga-Jaani, Rannu, Rõngu, Puka või Põdrala vald.

Kandidaatide hulgast valitakse välja parim ja kolm edukat. Võitjad kuulutatakse välja detsembris Võrtsjärve sihtasutuse kümnenda tegutsemisaasta vastuvõtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles