Ait alustab teist hooaega

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika aida produtsent Janne Suits kinnitab, et ees ootab nii harjumuspärast vana kui üht-teist päris uut.
Pärimusmuusika aida produtsent Janne Suits kinnitab, et ees ootab nii harjumuspärast vana kui üht-teist päris uut. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Reedel uue hooaja avapidu pidama hakkav Viljandi pärimusmuusika ait lubab  lähitulevikus pakkuda nii muusikat kui filme.


Avapeol astuvad üles come back’i tegev kollektiiv Alle-aa ja viimase pärimusmuusika festivali perekondlikel põhjustel vahele jätnud Minu Isa Oli Ausus Ise. Tantsuks mängivad lõõtsamehed Siim Rikker, Juhan Uppin, Asso Int, Enrik Visla, Toomas Oks ja Ain Lindvest.



Pidu jätkub hoone klaasosas Aidaakvaariumiga. Seal serveerib DJ P. Julm tuntud pärimusmuusikute Cätlin Jaago, Tiit Kikase, Kulno Malva ja Ruslan Trochynskyi sekundeerimisel moodsat tantsumuusikat.



Viljandist lahkunud Mari Kalkunilt produtsendi ameti üle võtnud Janne Suits nentis, et aida katuse all on mitu teistki inimest vahetunud ning juurde tulnud on endaga kaasa toonud värskeid tuuli. Algava hooaja põhijooned ütleb ta olevat paigas ning ees ootab nii harjumuspärast vana kui üht-teist päris uut.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles