Parvsaunalised pääsesid napilt eluga

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu suvest Viljandi järvel ujuv parvsaun asub üsna kalda ligidal, kus kaatrid enamasti ei sõida.
Mullu suvest Viljandi järvel ujuv parvsaun asub üsna kalda ligidal, kus kaatrid enamasti ei sõida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi järvel parvsaunas aega viitnud seltskonna laupäevaõhtu lõppes kaosega, mis jäi maha möödakihutanud kaatri järellainest, ning et tegu oli juba teise samasuguse juhtumiga, pöördus sauna pidav mittetulundusühing politseisse.


Läinud suvel Viljandi järvel ujuvsauna avanud osaühingu Viljandi Parvepoisid juhatuse liikme Eduard Tani sõnul on saunalised mõlemal korral kannatanud ühe ja sama kaatrijuhi hoolimatuse tõttu. Et süüdistatav ei leidnud aega juhtunut omalt poolt selgitada, nimetab «Sakala» teda edaspidi vaid Marekiks.



«Mina seda inimest isiklikult ei tunne,» kummutas Tani kahtluse, et tegu võib olla isiklikust vimmast tuleneva pahatahtlikkusega. «Veeliikluse reeglite eiramine on lihtsalt karistamatustundest välja kasvanud hoolimatus kaasinimeste vastu,» jätkas ta.



Et veesõidukite liiklust järvel ei kontrollita, otsustas osaühing pöörduda abi saamiseks politseisse.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles