Rannar Raba lahkus «Sakalast»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raba
Rannar Raba Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Seitse aastat «Sakala» arvamustoimetajana töötanud Rannar Raba lahkub toimetusest ning asus tänasest tööle Eesti pärimusmuusika keskuse avalike suhete juhina.


«Minu esimesest tööpäevast «Sakalas» möödus hiljuti 11 aastat ja see on piisavalt pikk aeg, et hakata igatsema vahelduse järele,» põhjendas Raba oma lahkumist.

«Sakalas» töötatud aastatega jäi Raba enda sõnul väga rahule. «Vaatan sellele ajale tagasi sooja tundega ning olen veendunud, et tegu on Eesti parima maakonnalehega. Seda nii lehe sisu kui kollektiivi ja töötingimuste poolest.»

Raba avaldas lootust, et suutis ajakirjanikuna lugejatele vahendada olulist infot, pakkuda mõtteainet ning mõjutada nii mõnegi tähtsa protsessi kulgu.

«Kui Viljandimaal leidub kas või üks poliitik, ametnik või mõne teise avaliku ameti pidaja, kes minu lahkumisest kuuldes kergendatult hingab, olen ma rahul,» sõnas ta.

Alates 13. juulist asub "Sakala" arvamustoimetaja kohale senine uudistereporter Katrin Johanson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles