Temposõidu meistriks tuli Rein Taaramäe

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: .

Viljandis alanud Eesti jalgratturite meistrivõistlustel krooniti avapäeval meeste temposõidus võitjaks sõidu suurfavoriidiks peetud Rein Taaramäe.


40 kilomeetri pikkuse distantsi läbis Prantsusmaal Cofidise profiklubisse kuuluv noormees ajaga 50.31. Talle pakkus tugevat konkurentsi Ervin Korts-Laur, kes kaotas võitjale vaid 27 sekundit ja lõpetas ajaga 50.58.

Mullu 23-aastaste seas meistriks kroonitud Gert Jõeäär oli kolmas ja tema aeg oli 51.22. Neljandaks jäi sel alal kõige rohkem Eesti meistriks tulnud Jaan Kirsipuu ajaga 53.54. Kokku lõpetas 13 eliiklassi ratturit.

23-aastaste seas oli parim Mihkel Jüri. Noormehed läbisid 30 kilomeetrit ning võitja aeg oli 40.28. Teise koha võttis Rigo Räim ajaga 40.37 ja kolmandaks jäi 40.41-ga Martin Puusepp.

Parim viljandlane oli Mikk Vaaks, kes läbis distantsi 42.37-ga ja oli üheksas. Teine siinse rattaklubi liige Mihkel Ronimois oli 12. Osalejaid oli kokku 19.

Kõige suuremad lootused olid viljandlastel seotud 18-aastaste noormeeste sõiduga. Selles klassis tuli võitjaks pärnakas Meelis Raba ja teise koha sai Erik Idarand. Kolmandana lõpetas esimest aastat sellesse vanuseklassi kuuluv Tallinna klubi CFC esindav Viljandi noormees Sten Sarv.

Parim Viljandi rattaklubi esindaja oli Martti Välk, kes lõpetas 20 kilomeetri pikkuse sõidu kuuendana. Ülejäänud noormehed jäi teise kümnesse, kokku lõpetas 25 sportlast.

Medalita Viljandi klubi siiski ei jäänud, sest alla 16-aastaste neidude seas lõpetas Kärolin Varblane pronksiga.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles