Mikk Vaaks võitis etapi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Vaaks
Mikk Vaaks Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täna saarele jõudnud Saaremaa velotuuri kolmanda etapi võitis Viljandi rattaklubi mees Mikk Vaaks.


Viljandlane Mikk Vaaks sõitis liidrite seas kogu 160-kilomeetrise etapi, mis algas Muhumaalt Liivalt ja lõppes Kuressaares. Oma sõnul tegi ta trassil kaks tõsisemat rünnakut.

«Esimest korda üritasin päris algul, aga siis tuli suurem punkt järele,» lausus rattur. «Istusin siis pundis ja tegin rahulikult tööd, sõita oli väga tugeva tuule tõttu raske.»

Teist korda läks ta teistel eest umbes 120-kilomeetrise sõidu järel, enne kurikuulsat kruusalõiku. Viljandlasega tuli kaasa Kristjan Heinrand, kellega koos sõideti viimase kilomeetrini.

Viljandi rattaklubi treeneri Marek Johansoni sõnul pani Mikk Vaaks konkurendiga jõuvahekorrad paika umbes kilomeeter enne lõppu.

«Olen väsinud, aga väga õnnelik,» tunnistas Vaaks.

Tuuri kolmanda etapi lõpetas viljandlase järel teisena Kristjan Heinrand, kolmas oli Jaan Kirsipuu, neljas Ludovic Cappelle ja viies Indrek Rannamaa.

Vahetult pärast finišit ei osanud Viljandi rattaklubi treener teiste klubi sõitjate positsioone veel öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles