Kolmapäevases «Sakalas»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

• Lääne ringkonnaprokurör Sirje Hunt on saatnud kohtusse mitmes üle-eestilist kõneainet pakkunud protsessis osalenud Viljandi vandeadvokaadi Toomas Albi süüdistusakti. Selle kohaselt kallutas Alp üht alaealist politseiniku kohta valekaebust esitama ja üht meest valeütlusi andma, et oma narkokaubitsejast kaitsealuselt süüd ära juhtida.


• Viljandi pärimusmuusika festival kuulutas välja tänavused peaesinejad ning alustas päevapiletite eelmüüki.


• Eesti kunstiakadeemia kunstikultuuri teaduskonna dekaan, arhitektuuriloolane Mart Kalm räägib «Sakalas» Viljandimaa XX sajandi arhitektuurist. Ta toob esile Johann Fuksi 1930. aastatel loodud maju ja kiidab Ott Puuraidi, tänu kellele ei ehitatud pärast sõda Viljandisse nõukogude saasta. Ta ütleb ka, et ei maksa arvata, nagu oleks nõukogude kord mõelnud paneelelamud välja spetsiaalselt eestlaste kiusamiseks.


• Aiaküljel on intervjuu Viljandi linnavalitsuse keskkonna ja haljastuse peaspetsialisti Reeme Remmelgaga. Ta annab hinnangu oma kolme aasta jooksul tehtud tööle ning räägib, mida on kavas teha tänavu.


• Soe ilm tõi paarilist otsima tõttavad konnad teedele.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles