Viljandimaa sport 10.—16. septembrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel ja laupäeval sõidetakse Viljandimaa teedel UKU Mulgi autoralli.
Reedel ja laupäeval sõidetakse Viljandimaa teedel UKU Mulgi autoralli. Foto: Elmo Riig / Sakala

KOLMAPÄEV, 12. september

Kergejõustik. Kell 15 peetakse Viljandi staadionil maakonna noorte sprinterite võistlust.

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti U-19 meistrivõistluste kohtumist JK Tulevik ja JK Narva Trans.

NELJAPÄEV, 13. september

Järvejooks. Kella 17—19 on Viljandi tennisemaja juures avatud Joosu klubi järvejooksude sarja viimase etapi start. Kepikõnnil osalejatele on start sealsamas avatud kella 17–18.

REEDE, 14. september

Jalgpall. Kell 16 on Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti 1999. aastal sündinute turniiril JK Tuleviku vastane FC Lootos.

Autoralli. Kell 19 stardib Viljandis Uku keskuse parklast Eesti autoralli meistrivõistluste arvestusse kuuluv Uku Mulgi ralli. Võistluste esimesel päeval on kavas neli kiiruskatset, mis peetakse Kõpu ja Pärsti valla teedel.

LAUPÄEV, 15. september

Käsipall. Kell 11 algab Viljandi spordihoones Eesti maaspordiliidu Jõud meeste meistrivõistluste turniir.

Petank. Kell 11 algab Suure-Jaani rannavolle väljakutel Suure-Jaani valla petanki meistrivõistlus.

Kergejõustik. Kell 11 algavad Viljandi linnastaadionil veteranide kergejõustiku meistrivõistlused. Osalejate registreerimine on pool tundi enne võistluse algust.
Kell 12 on Viljandi staadionil teivashüppe seeriavõistluse etapp.
Kell 12 algavad Abja gümnaasiumi staadionil Abja lahtised viievõistluse meistrivõistlused.

Autoralli. Kell 12.43 stardib esimene auto Uku Mulgi ralli teise päeva avakatsele, võistlusega liituvad Läti rallispirndi meistrivõistlustel osalejad. Võistluste teine päev viib osalejad Viiratsi ja Tarvastu valla teedele.

Jalgpall. Kell 12 on kahel Viljandimaa staadionil Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumised: Suure-Jaanis mängivad SK Tääksi ja Suure-Jaani United ning Viljandi kunstmurul on vastamisi JK Tulevik II ja Tartu Quattromed.
Kell 17 peetakse Viljandi staadionil Eesti meistriliiga kohtumist, milles FC Viljandi võõrustab JK Tallinna Kalevit.


PÜHAPÄEV, 16. september

Rattamatk. Viljandi rattaklubi ootab matkajaid Paistu vallas Pulleritsu külakooli (sihtkoht) hoone juures kella 11—14. Viljandist on sinna ja tagasi umbes 30 kilomeetrit.

Jalgpall. Viljandimaa teise liiga meeskonnad peavad kodumänge: kell 12 võõrustab FC Tarvastu Soe staadionil HÜJK Emmastet ning kell 14 on JK Tulevik Viljandi staadionil vastamisi Türi JK Ganvixiga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles