Linnavalitsus tutvustab rahataotlemise võimalusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. septembril kell 16 Viljandi muusikakooli orkestrimajas infotund.
6. septembril kell 16 Viljandi muusikakooli orkestrimajas infotund. Foto: Elmo Riig / Sakala

6. septembril kell 16 oodatakse Viljandi muusikakooli orkestrimajja neid seltside, mittetulundusühingute ja sihtasutuste esindajaid, kes soovivad 2013. aasta linnaeelarvest taotleda rahalist toetust tegevuste ja projektide läbiviimiseks.


Linnavalitsuse rahandusameti juhataja Marika Aaso sõnul on infotunni eesmärk näidata, kus asuvad taotluste vormid, kuidas neid täita ja mida täitmisel silmas pidada.

Aaso sõnul jäävad paljud taotlused rahuldamata põhjusel, et eelarvet koostades jäetakse nõutud lahtrid täitmata ja paljudel juhtudel esitatakse taotlus hiljem, kui on ette nähtud.

2013. aasta linnaeelarvest raha taotlevatele ühingutele on taotluste esitamise tähtaeg 20. september 2012. Tähtajast hiljem laekunud taotlusi järgmise aasta linnaeelarve koostamisel üldjuhul ei arvestata, lisas Aaso. Seetõttu on infotund abiks nii esmakordsetele taotlejatele kui kindlasti ka traditsioonilistele toetusesaajatele, et ennetada lihtsaid vigu, mis võiksid rahasaamist takistada.

Viljandi 2013. aasta eelarve projekti koostamise tingimused ja taotluste vormid on üleval linna koduleheküljel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles