Täitur müüb Unistar Ärimaja kinnistut

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autode müügi, rentimise ja remontimisega tegelnud Unistar-Auto hakkas uues majas tööle alles mullu suvel. Aasta lõpul tunnistas firma juba oma pankrotti.
Autode müügi, rentimise ja remontimisega tegelnud Unistar-Auto hakkas uues majas tööle alles mullu suvel. Aasta lõpul tunnistas firma juba oma pankrotti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kohtutäitur pani müüki Viljandi linna piiril Peetrimõisas Tallinna tänaval asuva tehnikakeskuse Unistar Ärimaja kinnistu, enampakkumise alghinnaks on 43,8 miljonit krooni.


Viljandimaal Saarepeedi vallas paikneva kinnistu pindala on 10 387 ruutmeetrit, selle omanikena on sisse kantud osaühing Unistar Ärimaja ning ettevõtja Olavi Õismaale kuuluv osaühing Taiho, selgub Ametlikest Teadaannetest.

BNS-i teatel lasuvad kinnistul hüpoteegid summas 39,5 ja 55 miljonit krooni Nordea Panga kasuks ning 25 miljoni kroonine hüpoteek Euro Kinnisvaraarenduse kasuks.

Kinnistu enampakkumine toimub 30. märtsil Tartus kohtutäitur Reet Rosenthali büroos.

Krediidiinfo andmeil on Unistar Ärimaja omanikeks ettvõtja Kaupo Jõgi ning osaühingu VR Invest kaudu Jaanus Tensing, kes on mõlemad ka firma juhatuse liikmed.

Ettevõtjatele kuulus ka selle aasta jaanuaris pankrotistunud automüügiettevõte Unistar Auto. Unistar Ärimaja eraldus Unistar Autost möödunud suvel.

Praeguse seisuga on võlausaldajad pankrotis Unistar Auto vastu esitanud nõudeid kokku 198,2 miljoni krooni eest. Meedias avaldatu põhjal on Unistar Auto vastastest nõuetest umbes 50 miljonit krooni seotud Unistar Ärimajaga.

Krediidiinfo andmeil on Unistar Ärimajal esmaspäevase seisuga enam kui 200 000-kroonine maksuvõlg.

Praegu tegutseb Unistar Auto asemel Unistari ärikeskuses osaühing Unistar Autokeskus, mis kuulub Õismaale. Õismaa on "Sakalale" öelnud, et tegemist on uue ettevõttega, mille eesmärgiks on võtta üle Unistar Auto töötajad ja töökogemus ning kaitsta kinnisvarainvesteeringut ehk ärimaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles