Karin Peebu asub vallutama Eesti istikuturgu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peebude aed on nii suur, et pereliikmete leidmiseks helistab Karin Peebu vahel koduõuel olevat uhket kellukest, mille pererahvas hiljaaegu kolikambrist leidis ja korda sättis.
Peebude aed on nii suur, et pereliikmete leidmiseks helistab Karin Peebu vahel koduõuel olevat uhket kellukest, mille pererahvas hiljaaegu kolikambrist leidis ja korda sättis. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Varsti püstitatakse Viljandi—Karksi-Nuia maantee äärde sildid, mis juhatavad Loodi küla lähistel oleva Risttee istikumüügiplatsini. Sellest kevadest oma kaubaga turgudel ja laatadel väljas olnud Karin Peebu loodab seal tulevikus pakkuda rohkelt ka neid lilli ning ilupuid ja -põõsaid, mida muudest istikuäridest ei leia. 

Aastaid kaubanduses tegutsenud, viimasel ajal väliüritustel ja motokrossidel teenindajana väljas olnud Karin Peebu müüb nüüd FIE-na istikuid. Nii on ühendatud naise aiandus- ja müügikirg. Aiandushuvi peab ta suisa meeldivaks haiguseks. «Kui meie, taimehuvilised, näeme laatadel midagi huvitavat, siis jookseme tormi ja oleme valmis selle soetamiseks viimse raha välja käima,» naerab ta.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles