Viljandis viidi kainenema kuus inimest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei lubab võtta festivali aegu teatud Viljandi piirkonnad ja kellaajad väga tugeva tähelepanu alla.
Politsei lubab võtta festivali aegu teatud Viljandi piirkonnad ja kellaajad väga tugeva tähelepanu alla. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei teatel lõhuti ööl vastu reedet Viljandis üks aken, kainenema viidi kuus inimest ning kätte saadi ka kuus alkoholi joonud alaealist ja neli narkootikumide tarvitajat.

Politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul on tänavuse pärimusmuusika festivali eripäraks see, et kogu ala on piiratud ning korra ja turvalisuse tagamise pearaskus lasub festivali teenindaval turvafirmal.

«Politsei teeb turvafirmaga tihedat koostööd ning hoiab silma peal ka festivali piiratud alal toimuval,» lisas ta.

Politsei peaülesandeks on Lalli teatel tagada festivali nelja päeva jooksul avalik kord ning festivalikülaliste ja linnaelanike turvalisus linnas ja järve ääres.

«Sõltuvalt linnas toimuvatest üritustest ja rahva liikumisest on mõned piirkonnad teatud kellaaegadel väga suure politsei tähelepanu all,» lisas Lall.

Festivali esimesel päeval selle territooriumil olulistest vahejuhtumitest teateid ei registreeritud.

Linnas olnud politseioperatsiooni käigus peeti kinni üks avaliku korra rikkuja, kainenema toimetati kuus isikut ja selgitati välja kuus alkoholi tarvitanud alaealist. Samuti peeti kinni neli narkootikume tarvitanud isikut.

Tänu ühe tähelepaneliku kodaniku koostööle politseiga peeti kinni mees, kes lõhkus Turu tänaval akna. Ta toimetati esialgu kainenema ning saadetakse täna kohtusse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles