Viljandi ootab koolitoidu toetuse taotlusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet ootab 10. augustiks avaldusi, mille järgi maksta algava õppeaasta esimesel poolel koolitoidu ja koolieelse lasteasutuse toidupäeva maksumuse toetust. Tähtajaks esitatud taotluse alusel makstakse koolitoidu ja toidupäeva maksumuse toetust selle aasta lõpuni.


Toetuse saamise õigus on õpilastel ja lastel, kelle elukoht on rahvastikuregistri järgi Viljandi ja kes õpivad linna üldhariduskoolide X—XII klassis või käivad linna lasteaedades. Toetust sooviva pere netosissetulek ei tohi olla üle 145 euro kuus ühe pereliikme kohta.

Avalduse blanketid on saadaval Viljandi koduleheküljel ning inforiiulitel linnavalitsuse majades Laidoneri plats 5-a ja Linnu tänav 2.

Avaldusele tuleb lisada tõendid kõigi leibkonna liikmete toetuse taotlemisele eelnenud kolme kuu netosissetuleku kohta ning andmed pensioni, hooldaja- või lastetoetuste ja muude laste ülalpidamise toetuste kohta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles