Festivali külalised toob taas kohale erirong

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee annab Viljandi pärimusmuusika festivali avapäeval, 26. juulil käiku Tallinna—Viljandi erirongi
Edelaraudtee annab Viljandi pärimusmuusika festivali avapäeval, 26. juulil käiku Tallinna—Viljandi erirongi Foto: Artur Sadovski/Postimees

Edelaraudtee annab Viljandi pärimusmuusika festivali avapäeval, 26. juulil käiku Tallinna—Viljandi erirongi. Rong väljub 26. juulil kell 13.30 Balti jaamast ning jõuab sihtkohta Viljandisse kell 16.06. Teel peatub see kõigis Viljandi rongile tavapärastes peatustes.


Edelaraudtee müügijuhi Annemari Oherdi sõnul toimub sõit folgirongile kohaselt rõõmsas meeleolus, et juba teel häälestuda festivalilainele. «Tuju aitab luuga loominguline ühendus Pikapäevarühm ning reisi kestel peletab palavust Premia jäätisekomando,» ütles Oherd.

Tänavu pakutakse võimalust vahetada festivali passid ja päevapiletid käepaelte vastu juba rongis. «Selleks liigub rongis helesinise meeskonnasärgi ning kaelakaardiga inimene, kelle poole saab sooviga pöörduda. Kel festivali piletit veel ei ole, saab selle enne reisi osta Balti jaamas asuvast Piletilevi müügipunktist,» selgitas Oherd.

Varasemate aastate kogemusele tuginedes soovitab Edelaraudtee müügijuht piletid folgirongile koha kindlustamiseks varakult soetada, sest erirong on populaarne.

Muusikasõbrad pääsevad Viljandisse festivali nautima ka kõigi graafikujärgsete Edelaraudtee rongidega. Neljapäeval väljuvad Tallinnast Balti jaamast plaanikohased kiirrongid Viljandisse kell 7.43 ja 16.31 ning reedel ja laupäeval kell 7.43, 13.30 ja 16.31.

Kahekümnendat korda peetav Viljandi pärimusmuusika festival kestab 26.—29. juulini ning kannab pealkirja «Mehe laul».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles