Viljandi linnapea palk on kolleegide seas keskmine

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loit Kivistik
Loit Kivistik Foto: Elmo Riig / Sakala

Majanduslike huvide deklaratsioonidest selgub, et Viljandi linnapea ligi 2300 euro suurune kuupalk on teiste maakonnakeskuste juhtidega võrreldes täiesti keskpärane.

BNS-i teatel sai Eesti maakonnalinnades mullu kõige väiksemat palka Paide linnapea Kaido Ivask, kelle teenistus ulatus 1585 euroni kuus.

Talle järgnesid Kärdla linnapea Georg Linkov, kelle palk oli 1698 eurot kuus, ja Põlva linnapea Georg Pelisaar, kes teenis kuus 1710 eurot, selgub ametiisikute majanduslike huvide deklaratsioonist.

15 linnapea võrdluses on Viljandi linnapea 2296-eurone palk tabelis seitsmendal kohal. Temast enam teenisid mullu Rakvere, Jõhvi, Võru, Tartu, Tallinna ja Pärnu linnapea.

Kõige rohkem palka said mullu Tartu linnapea Urmas Kruuse (3195.58 eurot), Tallinna linnapea Edgar Savisaar (3286 eurot) ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi (3451.20 eurot).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles