Pindamistööd algasid sajust hoolimata

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pindamistööd algasid Viljandis esmaspäeval.
Pindamistööd algasid Viljandis esmaspäeval. Foto: Peeter Kümmel

Viljandi linnavalitsuse plaani järgi pidi tänavate pindamine algama käesoleva nädala algul ja kuigi viimastel päevadel on vihma sadanud, hakati esmaspäeva õhtul tööga siiski pihta.

Eile pärastlõunaks oli Viljandi linnavalitsuse majandusameti teedespetsialisti Heikki Teearu  sõnul jõutud pinnata näiteks Köleri puiesteed ning Looga ja Künni tänavat.

Spetsialist selgitas, et kui tänavad on mõõdukalt niisked, ei sega see pindamist. Kui aga maapind on lausmärg ja teedel laiutavad lombid, tuleb pindamine edasi lükata. «Sellisel juhul pigi lihtsalt ei nakku teega,» lausus ta.

Pindamistööd kestavad plaani järgi terve nädala. Heikki Teearu ütles, et seni on suudetud graafikus püsida.

Pindamistöid tehakse Viljandis tänavu rohkem kui 20 tänava lõikudel ja killustikuga kaetakse ligikaudu 45 000 ruutmeetrit. Töö läheb linnale maksma 105 000 eurot ja seda teeb aktsiaselts Tallinna Teed.

Pinnatavad tänavad võivad olla ajutiselt suletud ja seal võib ette tulla kiiruspiiranguid. Linnavalitsus palub seetõttu jälgida ajutisi liiklusmärke ja teetöötajate märguandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles