Maavalitsus trahvis bussifirmat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnaliinidel sõitvad bussid vastavad küll maavalitsuse kehtestatud tingimusele ega ole vanemad kui 15 aastat, kuid paraku kipuvad need lagunema ega püsi seetõttu alati graafikus.
Viljandi linnaliinidel sõitvad bussid vastavad küll maavalitsuse kehtestatud tingimusele ega ole vanemad kui 15 aastat, kuid paraku kipuvad need lagunema ega püsi seetõttu alati graafikus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavalitsus vähendab aktsiaseltsile MTG makstavat toetust ühekordselt 1000 euro võrra, sest bussifirma rikkus lepingut ja kasutas liinil bussi, millel polnud läbitud tehnonõuete kontrolli.

«Ühistranspordi hea kvaliteet ning reisijate turvalisus ongi saavutatud tänu sellele, et oleme vigade suhtes leppimatud,» ütles Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase. Tema sõnul on maavalitsuse peamine eesmärk ühistranspordi korraldamisel kindlustada turvaline ja tõrgeteta reisijate vedu maakonnas.

Maavalitsusele laekus 30. aprillil politseilt info, et aktsiaseltsi MTG bussil, mis sõitis liinil number 10, oli läbimata korraline tehnonõuetele vastavuse kontroll.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles