Viljandi haigla nõukogu uuendas juhatust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla
Viljandi haigla Foto: Elmo Riig / Sakala

Reede hommikul koos olnud sihtasutuse Viljandi Haigla nõukogu tegi otsuse, et haigla juhatuse liikmena jätkab tööd selle senine liige, ravijuht Enno Kase. Lisaks talle valiti juhatusse Priit Tampere.


Nõukogu esimees Liis Rooväli ütles, et nende hinnagul on senine juhatus oma tööga korralikult hakkama saanud, aga muudatusi oli vaja.

«Vana koosseis juhtis haiglat juba kümme aastat ja me tahtsime uut inimest, eriti silmas pidades võimalikku uue hoone ehitust,» selgitas Rooväli.

Senise haigla juhatuse esimehe Ülle Lumi tööleping kehtib juuli lõpuni. Küsimusele, kas Priit Tampere on uus juhatuse esimees, vastas Liis Rooväli, et esimehe valib juhatus ise.

Priit Tampere on hariduselt elektriinsener ja töötab praegu Eesti Energias äriarenduse kliendivaldkonna juhina. Ta ütles, et julguse haigla juhatusse kandideerida oli talle andnud aastatepikkune töökogemus keeruliste asjade lahendamises ja uuenduste elluviimises. Lisaajend oli viljandlase soov Tallinnast kodulinna pere juurde naasta.

«Minu põhieesmärk on see, et viljandimaalsed saaksid ka tulevikus kohapealt heal tasemel arstiabi ja haigla säilitaks oma positsiooni paikkonna ühe arvestatavama tööandjana,» ütles Priit Tampere.

Priit Tampere ema Tiina Tampere ja naine Marge Tampere on Viljandi haigla arstid. Küsimusele, kas tihedad perekondlikud sidemed teda selles ametis ei sega, vastas uus juhatuse liige, et oma otsustes on ta kindlasti iseseisev. Liiati ei ole tema amet mingil moel arste suunata, vaid luua kõigile meedikutele võimalikult head töötingimused.

Tööle asub Priit Tampere 13. augustil, kaks nädalat enne seda otsustab haigla asju Enno Kase.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles