Uuringubuss tuleb taas novembris

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mammograafiabuss.
Mammograafiabuss. Foto: Sille Annuk / Postimees

Mammograafiabuss lõpetab oma töö Viljandis sedapuhku 22. juunil. Rindade kontrolluuringule on kutsutud 1949., 1951., 1952., 1956., 1958., 1960. ja 1962. aastal sündinud ravikindlustatud naised ning neile on ka kutsed koju saadetud.

Lisaks sõeluuringu sihtgrupile on kasutanud võimalust käia kohapeal röntgenis paljud nooremad naised, kellele arst on andnud saatekirja.

Enne mammograafiabussi minekut tuleb end registreerida telefonil 731 9411. Registratuuri andmetel on mõni vaba aeg veel bussi viimasteks Viljandis oleku päevadeks.

Vastus saadetakse patsiendile kirjalikult koju või meiliaadressil. Viimasel juhul võib selle saada tükk aega enne ettenähtud kahe nädala möödumist.

Neile, kes suvel kontrolli ei jõudnud, avaneb uus võimalus novembris. Siis on vähiliidu mammograafiabuss taas kaks nädalat Viljandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles