Ettevõtte protest tõi linnale rahavõidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Artikkel ilmus 30. mai «Sakalas»


Kultuurimajale uue helitehnika ostmise konkurss lõppes tänu ühe ettevõtte protestile linnale oodatust edukamalt, sest nüüd peab linn maksma seadmete eest ligi 30 000 eurot plaanitust vähem.

Kui esimese konkursi võitis osaühing ProMedia 52 833-eurose pakkumisega, siis pärast protesti korraldatud riigihanke teise vooru järel tunnistati ikkagi võitjaks sama firma, ent nüüd peab linn maksma 24 648 eurot.

Kultuurimaja direktori Jaanus Kuke sõnul tegi linn läbirääkimiste vooru eel oma soovides mõningaid täpsustusi. «Need muudatused olid kosmeetilised,» ütles ta. Läbirääkimiste käigus teatas ProMedia, et on leidnud uue helitehnika tootja, kelle seadmed on algselt pakututega samaväärsed, ent märksa odavamad. Linnajuhtidele ProMedia ettepanek sobis.

Linnavalitsus korraldas juba kevade hakul konkursi, et leida remondis olevale kultuurimajale nii heli- kui valgustehnika tarnija. Mõlema riigihanke võitjaks kuulutati esmalt ProMedia, ent üks osalenud firma vaidlustas helitehnika ostmise konkursi tulemuse.

Uus võitja kuulutati välja esmaspäeval, kuid nüüd on konkurentidel veel aega riigihanke tulemusi vaidlustada.

Lisaks valis linnavalitsus välja firma, kellelt ostab kultuurimajale mööbli. Võitjaks tuli osaühing Interior Service, kes müüb vajalikud lauad, toolid, kapid ja muu mööbli linnale 83 989 euro eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles